VÅRT TEAM

Lotta.jpg

LOTTA NILERT

Förvaltare

Lotta grundade verksamheten tillsammans med Christer år 2006. Lotta har erfarenhet av finansiella marknader sen 1977 och började sin karriär på Citibank i New York. Under perioden 1989-1992 och från 1998 till idag har Lotta fokuserat på portföljförvaltning för privatkunder.

Christer.jpg

CHRISTER ELLGREN

Förvaltare

Christer har arbetat på Gro Kapitalförvaltning (f.d Meetoo) sedan starten 2006. Tidigare verksam i en rad europeiska banker, mäklarfirmor och fondförvaltare, i huvudsak som analytiker, och har också hunnit med att skriva två böcker, en om börsen och en om Ericsson.

Anders Wallgren

ANDERS WALLGREN

CIO

Anders har en lång bakgrund inom kapitalförvaltning, främst på Swedbank och Robur där Anders har haft roller som aktiechef och kapitalförvaltare inom Special clients till senior kundansvarig för institutionella kunder. Hans senaste uppdrag som CIO för Stiftelsen för Östersjölaxen, där hållbarhet och påverkanskapital var grunden i arbetet för den vilda Östersjölaxen.

sofia beckman_edited.jpg

SOFIA BECKMAN

VD

Sofia har en bred erfarenhet inom trading, risk och regelefterlevnad genom olika befattningar på SEB. Hon har närmast varit ansvarig för bankens kreditanalys av finansiella institutioner och lett arbetet med motpartsanalys och utvärdering av hedgefondförvaltare. Hon har tidigare arbetat inom kundansvarsorganisationen med fokus på nordiska fondbolag och under perioden 2010-2014 ansvarade hon för säkerhetshantering av bankens derivataffärer.

939B100C-3215-499B-836A-DB34197F7FAC_1_1

STEN ANKARCRONA

Senior Advisor

Gro Kapitalförvaltning, Ansvarig, sales och strategi. Sten har tidigare arbetat på Enskilda, Nordea, HSBC Global Asset Management i Sverige och Singapore, Family Office i London och driver nu eget inom advisory. BA International Relations, Bucknell University.

 

STYRELSE

Gustav3 Small.jpg

GUSTAV OHLSSON

Styrelseordförande

Gustav är civilekonom och är VD för Atle Investment Management. Gustav är idag styrelsemedlem i Alcur Fonder och TIN Fonder. Han har tidigare arbetat som förvaltare hos Aquila Capital, varit investeringsansvarig på Bure Equity och Partner på Orre & Nyberg Capital.

per anders_edited.jpg

PER ANDERS FASTH

Styrelsemedlem

Per Anders är civilekonom och har en lång och bred bakgrund inom finans och kapitalförvaltning. Per Anders är styrelseordförande i Lyra Wealth Management och FundedByMe samt styrelsemedlem i Skandiabanken, Blippit och ClearOn AB. Han har tidigare varit styrelseordförande för Sileo Kapital och Investerum samt styrelseledamot i Piraeus Bank och SBAB Bank. Per Anders har tidigare varit Partner och VD för QVARTZ i Sverige, Partner på a-Connect, interims-VD för SBAB Bank, VD för European Resolution Capital Partners Ltd (ERC) och har arbetat 14 år med olika roller inom SEB samt konsult på McKinsey.

gunnar.jpeg

GUNNAR WILJANDER

Styrelsemedlem

Gunnar är civilekonom och är VD för Tidan Capital. Gunnar har lång erfarenhet inom kapitalmarknaden och kommer senast från Nektar Asset Management där han var VD under tio år. Han har tidigare arbetat som kundansvarig hos SEB med fokus på nordiska hedgefonder, samt varit ansvarig för Fixed Income Trading hos Investor, Swedbank Markets och Midland Bank.

oskar.jpg

OSKAR HÖRNELL

Styreslemedlem

Oskar är civilekonom och Investment Manager på Bure Equity. Oskar är idag även styrelsemedlem i My Driving Academy Sweden. Han har tidigare varit Partner och analytiker hos Nordic Fixed Income.