top of page

VÅRT TEAM

Lotta.jpg

LOTTA NILERT

Grundare och Senior Advisor

Lotta grundade verksamheten tillsammans med Christer år 2006. Lotta har erfarenhet av finansiella marknader sen 1977 och började sin karriär på Citibank i New York. Under perioden 1989-1992 och från 1998 till idag har Lotta fokuserat på portföljförvaltning för privatkunder.

Christer.jpg

CHRISTER ELLGREN

Förvaltare

Christer har arbetat på Gro Kapitalförvaltning (f.d Meetoo) sedan starten 2006. Tidigare verksam i en rad europeiska banker, mäklarfirmor och fondförvaltare, i huvudsak som analytiker, och har också hunnit med att skriva två böcker, en om börsen och en om Ericsson.

sofia beckman_edited.jpg

SOFIA BECKMAN

VD

Sofia har en bred erfarenhet inom trading, risk och regelefterlevnad genom olika befattningar på SEB. Hon har närmast varit ansvarig för bankens kreditanalys av finansiella institutioner och lett arbetet med motpartsanalys och utvärdering av hedgefondförvaltare. Hon har tidigare arbetat inom kundansvarsorganisationen med fokus på nordiska fondbolag och under perioden 2010-2014 ansvarade hon för säkerhetshantering av bankens derivataffärer.

TEAM: Our Traders

STYRELSE

Gustav3 Small.jpg

GUSTAV OHLSSON

Styrelseordförande

Gustav är civilekonom och är VD för Atle Investment Management. Gustav är idag styrelsemedlem i Alcur Fonder och TIN Fonder. Han har tidigare arbetat som förvaltare hos Aquila Capital, varit investeringsansvarig på Bure Equity och Partner på Orre & Nyberg Capital.

per anders_edited.jpg

PER ANDERS FASTH

Styrelsemedlem

Per Anders är civilekonom och har en lång och bred bakgrund inom bank och kapitalförvaltning. Per Anders är interims-VD på Hoist Finance och styrelseordförande i Lyra Wealth Management och FundedByMe.
Han har tidigare varit styrelseordförande för Sileo Kapital och Investerum samt styrelseledamot i Piraeus Bank, SBAB Bank, Skandiabanken, Blippit och ClearOn AB. Per Anders har tidigare varit Partner och VD för QVARTZ i Sverige, Partner på a-Connect, interims-VD för SBAB Bank, VD för European Resolution Capital Partners Ltd (ERC) och har arbetat 14 år med olika roller inom SEB samt konsult på McKinsey. Per-Anders har en examen från Handelshögskolan i Stockholm.

gunnar.jpeg

GUNNAR WILJANDER

Styrelsemedlem

Gunnar är civilekonom och är VD för Tidan Capital. Gunnar har lång erfarenhet inom kapitalmarknaden och kommer senast från Nektar Asset Management där han var VD under tio år. Han har tidigare arbetat som kundansvarig hos SEB med fokus på amerikanska och engelska hedgefonder, samt varit ansvarig för Fixed Income och FX hos Investor, Swedbank Markets och Midland Bank. Gunnar har examen från Handelshögskolan i Stockholm.

oskar.jpg

OSKAR HÖRNELL

Styreslemedlem

Oskar är ekonom och är Investment Manager på Bure Equity. Oskar är idag styrelsemedlem även i My Driving Academy Sweden. Han har tidigare varit Partner och analytiker hos Nordic Fixed Income.

TEAM: Our Traders
bottom of page